17 oktober 2021
08:30

Boo FF 9

Referat: Huddinge IF P08:3-1 - Boo FF 9

Årets näst sista division 3 match i Sanktan gick av stapeln på ett kyligt och av morgonfrost angripet Källbrinks IP. Motståndare för dagen var Boo FF, som verkade klara av underlaget på ett bättre sätt.
Vi inleder matchen med mycket boll men har svårt att komma till avslut. Bortalaget har ett bra passningsspel och farliga instick, på båda kanterna och även i mitten. De lyckas komma igenom i mitten och tar ledningen i matchen. Första perioden slutar 0-1. I den andra perioden varvar vi upp och gör både 1-1 och 2-1 genom Harry Printz Tyllström, men lyckan varar tyvärr inte så länge då Boo kvitterar ganska omgående. De tar även ledningen men Amadeus Ejdersand kvitterar på straff så efter den andra perioden är det jämnt skägg 3-3. I den sista perioden böljar matchen fram och tillbaka men Boo verkar vara lite hetare för dagen och lyckas göra 4-3. Därefter pressar vi på men det skapar luckor för kontringar som bortalaget uttnyttar. Det gröna kortet gick till vår högerback Moritz Karlsson som spelade schysst men även fick stort beröm av gästernas coacher för sitt sätt att försvara.

Slutresultatet blev Huddinge IF - Boo FF 3-6.

Grönt kort: Moritz Karlsson

Målen: Harry Printz Tyllström 2, Amadeus Ejdersand 1